Net zoals de Nationale Veiligheidsraad besliste ook het Beverse college van burgemeester en schepenen om alle grote evenementen tot en met eind augustus te annuleren. Dat wil zeggen dat er deze zomer geen Beverse Feesten zijn en dat Spiegelbeeld noodgedwongen geannuleerd wordt.

Deze beslissing treft ons heel hard maar uiteraard hebben wij hiervoor alle begrip. Het is een mededeling die je als organisatie niet wil brengen maar de huidige omstandigheden laten ons geen keuze.

Hoe hard we ook uitkeken naar onze organisatie blijft het uiteraard onze plicht om gezondheid en veiligheid altijd voorop te stellen.

Omwille van de gezondheid en veiligheid van onze artiesten, onszelf, tientallen partners, vrijwilligers en medewerkers en van ons zeer gewaardeerd publiek zal er dit jaar dus geen zesde editie van Spiegelbeeld zijn.

Uiteraard komen wij volgend jaar terug en wij hopen van jullie hetzelfde. De zesde editie zal plaats vinden op zaterdag 28 augustus 2021! We willen ons excuseren voor deze uitzonderlijke maatregelen veroorzaakt door uitzonderlijke omstandigheden. We wensen iedereen dan ook heel veel creativiteit om deze periode door te komen maar vooral ook een goede gezondheid voor jezelf, familieleden, vrienden, collega’s… en heel graag tot volgend jaar!

De zesde editie van Spiegelbeeld vindt plaats op

zaterdag 28 augustus 2021!

Hieronder vindt u het programma van 2019.

WIJSNEUS, MISTER MOON en CIRCUS BROTHERS op Het Grootste Terras Van Beveren

Zaterdag 24 augustus op het Oud Atletiekplein => Gratis

Gestart in de schaduw van wat ooit het legendarische café en vormingscentrum De Spiegel was, verhuisde deze muzikale avond op “het Grootste Terras Van Beveren” na 2 jaar Boerenmarkt IN 2017 naar het Oud Atletiekplein in de Diederik Van Beverenlaan.
Spiegelbeeld is een muzikaal feest met vooral veel sfeer, ambiance en gezelligheid zoals dat van park- en pleinfeesten verwacht kan worden. De legendarische optredens die in het geheugen van Spiegelbezoekers gegrift zitten, krijgen bij deze een vervolg. In de geest van wat is geweest, genieten van muzikale ontdekkingen of van reeds ontdekte muzikanten. Hiermee vullen we een leemte in het programma van de Beverse feesten en presenteren we u – uiteraard in alle bescheidenheid – net dat tikkeltje meer…

Reuzebarbecue – 17.00 uur

Wie voor het muzikale zomerfeest van start gaat de dansbenen nog even van de nodige energie wil voorzien, kan zich vanaf 17 uur culinair laten verwennen op de reuzebarbecue van de chiromeisjes Sint-Martinus en chirojongens Beveren.

Vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan tot 18 augustus via jolien.slowack@telenet.be of 0471 62 25 60 of bij iemand van de leiding.

Wijsneus – 19.30 uur

FRAGMA13_export_017_Francois De Coninck

Wijsneus is een jong Belgisch collectief met Melseelse roots dat goed in het oor liggende, eerlijke liedjes maakt. Ze nemen je graag mee op hun eigenzinnige en muzikale tocht! Terwijl verschillende radiozenders steeds meer overtuigd geraken van hun hitpotentieel maakt “liever lui dan moe” zijn opwachting in de Ultratop. Ontdek hier de videoclip! Of beter nog: ontdek ze op 24 augustus gewoon live op een zonovergoten oud atletiekplein!

 

MISTER MOON – 20.45 uur

Mister Moon 5

“Dat swingend slaggitaartje, de punchy bassynths, melodische keys en pittige zang, het haakt allemaal vlekkeloos in elkaar, waardoor er een geheel ontstaat waarmee de band etaleert én doseert”, vat Indiestyle de sound van deze Beverse kruising tussen Jamie Lidell, Jamiroquai en Delv!s samen. Ook de naam Arctic Monkeys valt al eens. Er zijn slechtere vergelijkingspunten. Check het gewoon zelf maar breng veiligheidshalve toch maar uw dansschoenen mee.

 

CIRCUS BROTHERS (CZ) – 22.00 uur

Vijf jaar Spiegelbeeld! Om dat lustrum te vieren, laten wij maar al te graag toeters en bellen uit Tsjechië overkomen. Dit jaar nog grenzen aan het verleggen op Eurosonic tussen Belgische wereldveroveraars als Blackwave, Warhola, Portland, Whispering Sons en Sons. Beloftevol is dus een understatement. Dansen tot de zon opkomt of in het beste geval tot je er bij neervalt. De disco-Balkan van Circus Brothers combineert Balkan brass, disco beat, pakkende pop, vieze house, ruige rap en sfeervolle folk. De live reputatie van deze gekke bende deint uit tot pleinen, clubs en festivals over heel Europa. “Het grootste terras van Beveren” stond nog op hun bucket list! Check this out!

Hou ook onze facebookpagina in de gaten:

affiche
CM-nbutton_Q_zonderbasline groot

Tijdens de optredens zijn gratis oordopjes ter beschikking! Met dank aan 

Affiche 2017

affiche spiegelbeeld

 

Affiches vorige edities

 

 

spiegelbeeld '15 affiche

 

Eén reactie Volgende »

  1. Pingback: 3 dagen internationale topartiesten | Internationaal Straattheaterfestival Beveren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s