Volg ons…

Wil je op de hoogte blijven van onze 14de editie op 23, 24 en 25 augustus 2019?

Like ons op facebook!

Organisatie

Het Internationaal Straattheaterfestival Beveren is een organisatie van het gemeentebestuur van Beveren in samenwerking met CC Ter Vesten en wordt georganiseerd in het kader van de Beverse Feesten.

Met de steun van Warande Shopping, Horeca Beveren en Aangenaam Winkelen

Vrijwilligers

Om ons festival zo aangenaam mogelijk te maken voor artiesten en publiek doen wij beroep op vrijwilligers. Wil je het festival in 2019 ook eens langs de andere kant meemaken en de aparte sfeer achter de schermen opsnuiven? Neem dan zeker contact op met ons (zie gegevens onderaan) om te vernemen wat de voorwaarden zijn en wat je van ons mag verwachten.

Uurschema

De aangegeven uren zijn richtinggevend en kunnen aangepast worden in functie van de omstandigheden en in overleg met de artiesten.

Slecht weer

Bij bijzonder slecht weer wordt een alternatief regenprogramma aangeboden in de gemeentelijke sporthal. De uurregeling en het programma-aanbod worden dan noodgedwongen aangepast.

Locaties

De voorstellingen vinden plaats op het Oud Atletiekplein in de Diederik Van Beverenlaan en op de speelplaats van BS De Bever en KA Beveren in de Donkvijverstraat. De straatacts vinden plaats in de Donkvijverstraat, Yzerhand, Vrasenestraat, Warande, N70 en op de Grote Markt. Deze locaties zijn ook makkelijk toegankelijk voor minder-validen.

Gratis

Het volledige programma van het Straattheaterfestival wordt u gratis aangeboden.

Professionals

Bezoekt u als artiest, organisator, pers, boekingskantoor… ons festival voor professionele doeleinden, geef dan op voorhand een seintje via erik.apers@beveren.be. U kan zich dan aanmelden aan ons “meeting point” waar we u de nodige informatie kunnen bezorgen.

Meer info

Erik Apers
03 750 16 29
erik.apers@beveren.be

Folder Internationaal Straattheaterfestival Beveren 2018

Programmakrant Beverse feesten 2018

 

Advertenties

Volgende »

  1. Graag zou ik naar jullie prachtige organisatie komen. Op jullie uitnodiging kan ik niet duidelijk opmaken waar het is? Beveren – Roeselare ? Beveren-Melsele ? Of ergens anders ?
    Ben blij te lezen dat het rolstoel toegankelijk is.Graag uw antwoord.
    martineroeges@gmail.com

    Hartelijk dank

  2. Ik wil jullie feleciteren met het prachtige programma,wij hebben genoten gisteravond.Ook een dikke pluim voor de medewerkers die alles in goede banen leiden.We hebben een staaltje van professionaliteit gezien toen een medewerker bij een voorstelling een dronken man heel netjes isoleerde van de mensen die duidelijk niet op hun gemak waren,wij ook niet,omdat de man een beetje agressief werd.dat mag ook wel eens gezegd worden vind ik.Doe zo voort,fantastisch!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s