14de editie met twee Belgische premières en een REUS-achtige zondag

Standaard

Het veertiende Internationaal Straattheaterfestival Beveren vindt plaats op

vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 augustus 2019!

Met op vrijdag Belgische premières van de Franse gezelschappen Cie 100 Racines en Cie Courcirkoui. Maar ook Europese en Argentijnse topproducties van FourHands Circus, Duo Masawa, Cie Poc en Nacho Rey en uiteraard een spetterende vuurshow van Eyeburn. Op zaterdagmiddag richten we ons de hele familie met onze eigen Gekke Jorre, Marvelous Adventures Group, De Cirus Boerderij en Cie Le Gentleman Jongleur. Op zaterdagavond serveren we onder de vlag van Spiegelbeeld een muzikale wervelwind met onder andere het Tsjechische Circus Brothers en de plaatselijke helden Wijsneus en Mister Moon. Zondag wordt een heuse reuze-belevenis. Kleine Emma van Bolwerk (constructie van meer dan 7 meter) zet haar eerste stapjes buiten West-Vlaanderen. Peter Gusta en het Britse Circii zijn alvast nieuwsgierig. Maar ook circus, verwondering en humor met Amer i Africà Circ Cia, Fermin en manoAmano en een heel resem binnenlandse toppers met Tripotes La Compagnie, Rudi en Compagnie Charlie.

Uiteraard kan u ook dit jaar genieten van verschillende walking acts en installaties op het feestparcours. Het oud atletiekplein wordt op vrijdag en zaterdag sfeervol uitgelicht door Ron Jaluai en Zazzu zodat het Grootste Terras van Beveren ook het gezelligste wordt.

De volledige programmafolder vindt u hier of ontdek het volledige programma op onze website!

Wie op de hoogte wil blijven, kan altijd terecht op onze facebookpagina. Klik hier

 

Emma komt op zondag 25 augustus

affiche straattheater

 

Op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 augustus heeft voor de 14de keer op rij het Internationaal Straattheaterfestival Beveren plaats.

Ook dit jaar blijven we met veel plezier op onze nieuwe locatie! De vaste acts vindt u dus opnieuw op het Oud Atletiekplein in de Diederik Van Beverenlaan en op de speelplaats van KA Beveren/BS De Bever in de Donkvijverstraat. De walking acts en installatieacts vindt u uiteraard langs het parcours in de centrumstraten: Donkvijverstraat, Yzerhand, Vrasenestraat, Warande, Grote Markt en N70.

Humor, (lucht)acrobatie, een vuuract, en stuntwerk van de bovenste plank uit België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Groot-Brittannië, Argentinië, Guatemala en Canada.

Ook dit jaar kan je op zaterdag opnieuw genieten van vaste voorstellingen gericht op de hele familie..

Een arsenaal aan gekke wezens of vriendelijke gastheren nodigen u nu al uit op een weekend vol verwondering en bewondering.

Het laatste weekend van augustus wordt een knaller voor jong en oud. We zijn volop bezig met de programmatie en hopen binnenkort de eerste namen te presenteren. Ondertussen kan je op deze website nog even nagenieten van het volledige en goedgevulde programma van ons dertiende Internationaal Straattheaterfestival Beveren met meer dan 50 verschillende acts!

affiche

Naast het straattheater organiseert de gemeente nog tal van andere activiteiten tijdens de Beverse feesten. Met Spiegelbeeld verwennen we op zaterdagavond de echte muziekliefhebber en ook traditionals zoals de gekke fietsen, Olympische straat en de diverse markten zijn een bezoekje meer dan waard!

Wij wensen u gezellige en deugddoende Beverse feesten!

De brochure met het programma 2018 vindt u hier

Klik hier voor de pdf-versie van de programmabrochure 2017.

Klik hier voor een preview van de editie 2017!

Klik hier voor een preview van de editie 2016!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s